środa, 7 października 2015

BABKA JAJOWATA

BABKA JAJOWATA ZOBACZ>>>

Łupiny babki jajowatej to mało dotychczas znany, lecz coraz popularniejszy naturalny środek regulujący funkcjonowanie układu pokarmowego. Ekologiczny, pozbawiony wszelkich chemicznych dodatków, cukru czy glutenu.

Małe, lekko przeźroczyste białe łuski są bogatym źródłem rozpuszczalnego błonnika pokarmowego, dzięki czemu doskonale wspomagają metabolizm i perystaltykę jelit. Babka jajowata absorbuje i pomaga wydalać toksyny gromadzące się w jelitach. Regularnie spożywana przeciwdziała zaparciom, ale bywa też pomocna w leczeniu biegunki. Podana trzy godziny przed posiłkiem i bezpośrednio po posiłku zwiększa uczucie sytości. Wszystkie te właściwości sprawiają, że ta niepozornie prezentująca się roślina jest doskonałym środkiem dietetycznym wspomagającym proces odchudzania w sposób maksymalnie naturalny i zdrowy.