poniedziałek, 27 października 2014

Rumba

Zmysłowa, kusząca, jak latyno-amerykański taniec, Rumba uwodzi smakiem. Skomponowana na bazie czerwonej herbaty Pu Erh, prawdziwy sekret swojego czaru ukrywa w dodatkach: zielonych owocach kiwi, białych łodygach rabarbaru i... krwisto czerwonych płatkach kwiatu granatu. Uznawany od wieków za symbol miłości, ten delikatny czerwony kwiat, przypominający nieco nasz polski dziki mak, intryguje smakiem i rozpala wyobraźnię. 
Po zaparzeniu, Rumba kusi oczy głębokim, bursztynowym kolorem. Lekko słodki, kwiatowy aromat przenikają orzeźwiające nuty kiwi i rabarbaru, co sprawia, że w na pozór delikatnym smaku tej niezwykłej herbaty, odkryć możemy prawdziwie gorący temperament. 
Podana o poranku, pobudzi siły witalne i doda energii, w południe doskonale orzeźwi, a zaserwowana podczas romantycznej kolacji, Rumba roznieci apetyt nie tylko na obecne na stole przysmaki. POSMAKUJ>>>