czwartek, 4 grudnia 2014

Perła Karaibów


Herbata stanowiąca bazę tej aromatycznej kompozycji to prawdziwa perła wśród białych herbat. Delikatna, łagodna, o smaku i zapachu przywołującym kwiatowo – ziołowe skojarzenia. Nie bez powodu przed wiekami nadano jej nazwę: Pai Mu Tan - Biała Piwonia. Susz, na który składają się pokryte srebrnym meszkiem herbaciane pędy oraz fragmenty pełnych liści, kawałeczki kandyzowanych owoców, oraz barwny akcent – intensywnie modrakowe, ususzone w całości kwiaty ślazu, cieszy oczy i obiecuje wyjątkowe doznania. Łatwo domyślić się, że smak tej herbaty urzekać bedzie zmysły łagodną słodyczą i silnie wyczuwalnymi, dominującymi kawiatowymi nutami. 
Perła Karaibów to herbata wyjątkowa w smaku, idealna na każdy dzień i każdą porę roku. 
Wystarczy wziąć w dłonie gorącą filiżankę, zamknąć oczy i rozkoszując się jej aromatem, dać porwać się ciepłemu wiatrowi na „Wyspy Szczęśliwe”, kwitnące, spokojne i pełne słońca. ZOBACZ>>>